Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana

Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana
Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 101 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, ulei de măsline, mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Anghinare stil Roman: Carciofi alla Romana, Carciofi fritti alla romana (anghinare prăjită în stil Roman), și Cod, stil Roman: Baccalan alla Romana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pătrunjelul, menta, usturoiul, sarea și 1 lingură de ulei de măsline. În cavitatea anghinarei din care a fost îndepărtat sufocul, Așezați 1 linguriță din amestecul de plante. Repetați această procedură cu bobinele rămase. Aranjați toate sufocările într-o tigaie adâncă care să le țină aproape, cu alte cuvinte, una care nu?nu le da loc să cadă peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
UsturoiUsturoi
MentăMentă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
2
Adăugați vinul, apa clocotită, uleiul rămas și un vârf de sare. Acoperiți și fierbeți pe plită 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
3
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista