Anghinare pentru copii fierte cu ardei roșii și usturoi

Anghinare pentru copii fierte cu ardei roșii și usturoi
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Anghinarea pentru Bebeluși înăbușită cu ardei roșii și usturoi ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 119 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,16 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, frunze de dafin, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare Pentru Copii Fierte Cu Usturoi, Cimbru Și Parmezan, Anghinare pentru Bebeluși fierte rapid cu usturoi, mentă și pătrunjel, și Anghinare Pentru Copii Fierte.

Instrucțiuni

1
Tăiați 1 lămâie în jumătate. Strângeți sucul într-un castron cu apă rece; adăugați jumătăți de lămâie. Al doilea sfert de lămâie. Lucrând cu 1 anghinare odată, tăiați frunzele exterioare dure (aproximativ 3 straturi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați 3/4 inch de sus; tăiați tulpina.
3
Tăiați anghinarea pe jumătate pe lungime; frecați toate suprafețele tăiate cu sfert de lămâie pentru a preveni decolorarea. Scoateți orice sufocare din centru. Aruncați jumătățile de anghinare în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa verde. Saut până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
6
Adăugați ardei grași. Saut până când ardeii se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
ArdeiArdei
7
Adăugați usturoi; se amestecă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Scurgeți anghinarea și adăugați-o în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 cană de apă, 2 linguri de suc de lămâie, cimbru, frunze de dafin și coajă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CimbruCimbru
ApăApă
10
Se presară sare și piper; se aduce la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când anghinarea este fragedă, adăugând mai multă apă cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat și amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Reîncălziți, acoperiți, la foc mic, adăugând mai multă apă dacă este uscată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
AnghinareAnghinare
ApăApă
11
Se amestecă pătrunjelul; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista