Ananas-Rom-Ceai Punch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați pumnul de ananas-Rom-ceai. Această rețetă servește 15 și costă 76 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 131 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, pliculețe de ceai de dimensiuni obișnuite, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, Ananas Rom Punch, și Pineapple Gin Punch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați ananasul, zahărul și sucul de lămâie într-un blender sau robot de bucătărie 30 de secunde sau până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un ulcior mare, apăsând pentru a elibera sucuri. Aruncați solidele. Aduceți apa la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Se ia de pe foc și se adaugă pliculețe de ceai. Acoperiți și abrupți 7 minute. Aruncați pungile de ceai. Se amestecă ceaiul în amestecul de ananas; acoperiți și răciți 4 până la 6 ore. Amestecați ușor băutura răcoritoare de lămâie-lime răcită și romul în amestecul de ananas chiar înainte de servire.
Așezați șerbetul de ananas într-un bol cu pumn sau pahare individuale.
Se toarnă amestecul de ananas peste șerbet.