Amestec De Legume Elvețiene

Amestec De Legume Elvețiene
Amestecul de legume elvețian ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. O porție conține 399 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână smântână, brânză elvețiană, legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, care este solid. Încercați Amestec De Legume Elvețiene, Amestec De Legume Elvețiene, și Cremă Elvețiană cremoasă și amestec de ardei gras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Puneți deoparte 1/4 cană de brânză și 1/4 cană de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați legumele dezghețate, supa de ciuperci, 3/4 cană de brânză elvețiană, smântână, ceapa prăjită rămasă și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CiuperciSupă De Ciuperci
Ceapă PrăjităCeapă Prăjită
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
SmântânăSmântână
LegumeLegume
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se toarnă ingredientele într-o caserolă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
4
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Presărați brânză și ceapă rezervate deasupra caserolei și coaceți încă 5 minute sau până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista