Pizza aluat ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 87 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți drojdie, făină, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Homemade Mellow ciuperci Pizza Aluat și copie cat Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar (cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia și zahărul în 1/2 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute sau până când se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit. Se amestecă 1 1/2 cană de apă rămasă în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Adăugați 38 uncii (aproximativ 4 3/4 căni) făină, ulei și sare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până când este neted și elastic (aproximativ 5 minute); adăugați suficient din restul de 25 de uncii (aproximativ 1/2 cană) făină, 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Împărțiți aluatul în 4 porții egale; formați fiecare porție într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Întindeți aluatul conform instrucțiunilor rețetei sau puneți-l într-un castron acoperit cu spray de gătit; acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Bacsis: pentru o depozitare mai lungă, acoperiți bilele de aluat cu spray de gătit; așezați fiecare într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați bine pungile și înghețați până la 1 lună. Decongelați aluatul în pungă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
8
Scoateți aluatul din pungă. Remodelați aluatul într-o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
9
Așezați într-un castron acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute. Procedați conform instrucțiunilor din rețetă.