Almond Joy Hearts

Almond Joy Hearts
Almond Joy Hearts este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de migdale, bucăți de ciocolată semidulce, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Inimi De Migdale Sfărâmicioase, Inimi De Pâine Prăjită Franceză Cu Migdale, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F. Spălați matrița din silicon în formă de inimă cu apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați pe o foaie de copt și coaceți gol timp de 5 minute pentru a se usca.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mare combinați nuca de cocos, migdalele și crema de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se amestecă bine.
6
Așezați 8 până la 10 bucăți de ciocolată în fiecare dintre cavitățile în formă de inimă pe foaia de copt din silicon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Așezați 1/2 linguriță din amestecul de nucă de cocos-migdale în centrul fiecărei cavități, deasupra bucăților de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
8
Așezați încă 8 până la 10 bucăți de ciocolată deasupra amestecului de nucă de cocos-migdale, aranjându-le astfel încât centrele să fie în mare parte acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
9
Transferați foaia de biscuiți cu mucegai în cuptor și coaceți până când ciocolata începe să se topească și este ușor de întins, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din cuptor. Folosiți o linguriță și cu o mișcare de aruncare rulați vârful lingurii în jurul marginilor fiecărei cavități pentru a vă asigura că ciocolata topită acoperă complet fundul cavității. Folosiți partea din spate a linguriței pentru a netezi "fundul" bomboanelor de ciocolată care sunt cu fața în sus. În cele din urmă, agitați ușor matrița de silicon în sus și în jos pentru a forța orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Așezați covorul de silicon la frigider timp de 1 oră pentru a se seta.
12
Scoateți din frigider și răsturnați ușor cavitățile pentru a elibera bomboanele. Folosiți un cuțit de unt pentru a netezi fulgii și a face fundul bomboanelor de ciocolată cât mai plat posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu AlbastreCiocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista