Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și orezul condimentat Adobo. Această rețetă face 4 porții cu 1299 calorii, 64G de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.71 pe portie, această rețetă acoperă 48% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Dacă aveți frunze de dafin, ardei gras, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până orez ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Pui Adobo & Nucă De Cocos Ghimbir Orez, Clasic de pui Adobo din ' Adobo Road carte de bucate, și Orez Adobo, stil pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună sarea, usturoiul granulat, chimenul, ceapa granulată, ardeiul, ardeiul negru, turmericul și oregano într-un bol mic. Condimentează ambele părți ale bucăților de pui cu sare și piper și apoi condimentează cu amestecul de condimente adobo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cușer
Condimente Adobo
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Turmeric
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Așezați puiul în pielea de ulei cu fața în jos, în loturi, dacă este necesar, și sotati până se rumenesc. Întoarceți puiul și gătiți până când a doua parte este maro aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
4
Transferați puiul într-un vas separat cu toate sucurile de gătit, acoperiți și lăsați să gătească la foc mediu. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Așezați tigaia rumenită cu restul de 2 linguri ulei înapoi la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ardeii verzi și roșii și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați pulberea de roșii, usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Roșii
Usturoi Goya®
8
Adăugați orezul în tigaie, amestecați pentru a acoperi orezul în amestec și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați bulionul de pui, frunza de dafin, sarea și piperul și dați la fiert. Se amestecă bine, se acoperă, se reduce focul la mediu și se gătește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoi
10
După 10 minute adăugați mazărea în oală, acoperiți și continuați să gătiți până când orezul este fraged și puiul este gătit, aproximativ 8 minute.