Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici

Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici
Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1154 calorii, 99G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coadă de șuncă, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite din mere din grâu integral cu compot proaspăt de piersici, Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert, și Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți șuncă: cu o seară înainte de a servi șuncă, dezlegați-o și tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul. Frecați peste tot șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Așezați șunca într-o tigaie mare, acoperiți și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
1
Combinați piersicile, zahărul brun, ghimbirul, sarea și piperul într-o cratiță mare și grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când piersicile sunt fragede, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se transferă într-un castron și se răcește. Se răcește, bine acoperit, până când este gata de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Preîncălziți cuptorul la 218°.cu un cuțit ascuțit, marcați un model încrucișat în grăsime și piele pe șuncă. Folosind șnurul de bucătărie, legați șunca înapoi în ruloul său original.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Așezați șunca, cu partea grasă în sus, pe un raft în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
5
Prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°, acoperiți șunca ușor cu folie și prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Îndepărtați folia și continuați să prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 66°, 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Transferați șunca pe o placă de sculptură, acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Feliați șunca și serviți cu compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista