Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici

Șuncă proaspătă de rozmarin cu compot de piersici este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.92 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1154 calorii, 99G de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coadă de șuncă, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Clătite din mere din grâu integral cu compot proaspăt de piersici, Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert, și Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți șuncă: cu o seară înainte de a servi șuncă, dezlegați-o și tăiați toate, cu excepția unui strat subțire de grăsime. Într-un castron mic, amestecați usturoiul, rozmarinul, sarea și piperul. Frecați peste tot șuncă.
Așezați șunca într-o tigaie mare, acoperiți și dați-o la frigider peste noapte.
Combinați piersicile, zahărul brun, ghimbirul, sarea și piperul într-o cratiță mare și grea. Se aduce la foc mic la foc mediu, amestecând. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când piersicile sunt fragede, 20 de minute.
Se transferă într-un castron și se răcește. Se răcește, bine acoperit, până când este gata de utilizare.
Preîncălziți cuptorul la 218°.cu un cuțit ascuțit, marcați un model încrucișat în grăsime și piele pe șuncă. Folosind șnurul de bucătărie, legați șunca înapoi în ruloul său original.
Așezați șunca, cu partea grasă în sus, pe un raft în tigaie.
Prăjiți timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°, acoperiți șunca ușor cu folie și prăjiți timp de 2 până la 2 1/2 ore.
Îndepărtați folia și continuați să prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte înregistrează 66°, 30 de minute.
Transferați șunca pe o placă de sculptură, acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Feliați șunca și serviți cu compot.