Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun

Șunca la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 630 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cireșe maraschino, oțet de cidru, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Acoperiți ușor și coaceți 1 oră 15 minute până la 2 ore 15 minute sau până când termometrul citește 57° (13 până la 17 minute pe kilogram).
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Se toarnă picături din tigaie.
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Se amestecă zahărul brun, oțetul și muștarul; pat sau perie pe șuncă.
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Acoperiți șunca lejer și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 60°.
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.