Șuncă cu OS gătită în bere
Șuncă cu OS gătită în bere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 753 calorii, 65g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Tatălui. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați bere, ananas, șuncă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bere marinată friptură T-Bone, ceapă și Ciuperci sotate, acoperită cu un ou prăjit, Hot dog gătit în bere, și Tocană de coadă de bou (gătită în bere!).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie de 18 litri.
Așezați șunca, cu partea mai grasă în sus, în prăjitor. Folosiți scobitori pentru a fixa inelele de ananas pe șuncă.
Se toarnă berea peste șuncă.
Așezați capacul pe tigaia de prăjire.
Coaceți 6 până la 8 ore sau până când sunt fierte.
Scoateți inelele de ananas și lăsați să stea 15 minute înainte de a le felia.