Șuncă și Broccoli coace
Sunca reteta si broccoli coace se poate face în aproximativ 1 oră. Această rețetă servește 6 și costă 1,76 USD pe porție. O porție conține 546 calorii, 25g de proteine, și 24g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Această rețetă de la Allrecetes are 287 de fani. Dacă aveți la îndemână șuncă, ulei de măsline, paste rotini și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Rețete similare sunt Șuncă și Broccoli coace, Șuncă Broccoli Coace, și Șuncă și Broccoli coace.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată; gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu moale, aproximativ 10 minute.
Decongelați broccoli într-un cuptor cu microunde până când îl puteți rupe în bucăți mici.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gatiti si amestecati sunca taiata cubulete in uleiul incins pana cand marginile incep sa se rumeneasca, aproximativ 10 minute. Se amestecă broccoli și se gătește și se amestecă până când orice exces de apă s-a fiert și șunca și broccoli sunt fierbinți.
Se toarnă borcanul cu sos Alfredo și laptele; se amestecă pentru a se amesteca, se presară cu piper și se adaugă pastele fierte. Amestecați totul împreună pentru a acoperi pastele cu sos și aduceți la foc mic.
Întindeți amestecul de paste clocotite în vasul de copt pregătit, acoperiți cu brânză Colby-Monterey Jack mărunțită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este fierbinte și brânza este topită și începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.