Șuncă și brânză coace
Coacerea cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 702 calorii, 31g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, baghetă, cremă unică de oală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Șuncă N Brânză Cartofi Coace, Șuncă și brânză Sandwich coace, și Șuncă și brânză mic dejun coace sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Ungeți fundul unui vas de copt adânc de 20 x 30 cm cu puțin unt. Rupeți sau tăiați bagheta în bucăți de mușcătură, apoi aranjați pe fundul vasului. Puneți bucățile de șuncă și brânza rasă între goluri.
Bateți împreună ouăle, laptele, smântâna și muștarul și turnați peste pâine. Acoperiți și răciți timp de cel puțin 3 ore sau, de preferință, peste noapte.
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Coaceți timp de 40-45 de minute până când blatul este crocant și auriu și amestecul de ouă este gătit. Dacă toppingul se rumeneste puțin prea repede, acoperiți cu folie pentru restul timpului de gătit.