Șerbet De Mango-Agave

Șerbet De Mango-Agave
Sorbetul de Mango-Agave ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $1.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 199 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, suc de portocale, tequila și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sorbet de ananas-Agave cu nucă de cocos prăjită, Granola De Mango-Agave Cu Iaurt Grecesc, și Granola de Mango-Agave de casă cu iaurt grecesc.

Instrucțiuni

1
Combinați mango cubat, suc de portocale, suc de lămâie și tequila într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TequilaTequila
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Se toarnă amestecul într-un castron și se amestecă nectarul de agave și 1/3 cană de apă. Acoperiți și răciți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul în cutia congelatorului unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 8 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
CremăCremă
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista