Înghețată Prăjită Cu Fulgi De Porumb De Nucă De Cocos
Această rețetă face 5 porții cu 3934 calorii, 10g de proteine, și 413g de grăsime fiecare. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 130 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fulgi de porumb, înghețată, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere, Înghețată Bananan Cu Preparare Rece De Nucă De Cocos Prăjită, și Pui De Fulgi De Porumb Prăjit La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți înghețata în 5 bile și așezați-o pe o tigaie răcită. Congelați până se solidifică, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, reformați înghețata în bile și înghețați din nou până se solidifică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mediu, amestecați fulgii de porumb, nuca de cocos și sarea. Într-un alt bol, bateți ouăle cu 1 lingură de lapte de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Porumb
Stropi în Formă De Inimă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lucrând câte o minge pe rând, împachetați ferm amestecul de fulgi de porumb în jurul mingii de înghețată. Se înmoaie în amestecul de ouă și apoi se rulează din nou în amestecul de fulgi de porumb. Se îngheață până se solidifică complet, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Chiar înainte de servire, încălziți ciocolata cu restul de 1/2 cană de lapte de cocos în cratiță sau în cuptorul cu microunde, amestecând frecvent, până când sosul este topit și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
În cratiță mare grele sau cuptor olandez, ulei de căldură la 365 F. cu atenție picătură bile în ulei și se prăjește doar până la aur și clare, aproximativ 30 de secunde, de cotitură bile pentru a prăji uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scoateți din ulei și puneți-l pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.