Înghețată de ciocolată dulce-amăruie

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încearcă înghețata de ciocolată dulce-amăruie. Pentru 4,26 USD per porție , această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 1642 de calorii , 23 g de proteine și 125 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 2. Este perfectă pentru vară . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, zahăr, smântână groasă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 30 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56% , ceea ce este destul de bun. Înghețată de ciocolată dulce-amăruie , prăjitură de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie și prăjituri de ciocolată topită amăruie cu înghețată de cafea sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți ciocolata într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și puneți la microunde la intervale de 40 de secunde, amestecând după fiecare, până când se topește.
Bateți până la omogenizare; pus deoparte.
Combinați laptele, zahărul și gălbenușurile de ou într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, amestecand, pana cand zaharul se dizolva si amestecul este suficient de gros pentru a acoperi o lingura, aproximativ 7 minute. Strecurați crema printr-o sită cu ochiuri fine într-un blender.
Adauga ciocolata topita si pulsa pana se omogenizeaza, aproximativ 1 minut.
Adăugați smântâna groasă și vanilia și pulsați până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Transferați într-un castron, acoperiți cu folie de plastic și lăsați la frigider pentru cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Transferați crema răcită într-un aparat de înghețată și amestecați conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați într-un recipient resigillabil și congelați până se întărește, aproximativ 2 ore.
Vin recomandat: Port, Semințe De Leuștean Pudră
Porto și vinul roșu sunt alegeri excelente pentru înghețată de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto.
![Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel]()
Beciurile Sf. Barthelemy Portul Zinfandel
O culoare roșu rubiniu intens care strălucește în pahar descrie acest port Zinfandel. Aromele sunt un amestec complex de lemn dulce, mure și o șoaptă de vanilie. Gustul bogat de dulceata are note de lemn dulce, ierburi, condimente si coacaze, cu un final persistent de migdale si anason. Unele combinații alimentare recomandate sunt prăjiturile de crab, brânză Gorgonzola, Chèvre, smochine și ciocolată sau un trabuc bun.