Împachetări Cu Salată De Năut De Salsa

Împachetări Cu Salată De Năut De Salsa
Rețeta împachetări cu salată de năut de Salsa este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 2. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 446 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 639 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați salsa, ardei gras, frunze de salată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este super. Încercați Împachetări Cu Salată Curry De Năut, Împachetări cu salată de Curry și năut, și Salată Asiatică De Năut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați nautul și salsa într-o tigaie cu sos mediu. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana cand tot lichidul s-a absorbit si nautul a luat culoarea salsei, aproximativ 8 minute. Pentru cele mai bune rezultate, refrigerați peste noapte. Puneți năutul în frunze de salată și acoperiți cu bucăți de ardei gras tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dientes De AjoDientes De Ajo
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Serviți năutul la orice temperatură. (Face aproximativ 8 împachetări) informații nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
1
2cantitate pe porție
2
Calorii
3
450grăsime
4
40g
5
Carbohidrați
6
20gfibre dietetice22. 90gzahări21. 40gproteine23. 30g

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Sosul de scufundare funcționează foarte bine cu Rosul spumant și vinul spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Markus Huber Trandafir Spumant
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista