Șuncă și fasole
Șunca și fasolea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 178 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare și piper, fasole nordică spectaculoasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea într-o oală mare; aruncați fasolea zbârcită și orice pietre mici.
Adăugați 8 căni de apă rece.
Lăsați să stea peste noapte sau cel puțin 8 ore.
Scurgeți și clătiți fasolea.
Întoarceți fasolea în oală și adăugați șuncă, ceapă, zahăr brun, sare, piper, cayenne și pătrunjel și apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore, până când fasolea este fragedă.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului.