Șuncă și fasole

Șuncă și fasole
Șunca și fasolea ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 7 și costă 83 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 178 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, sare și piper, fasole nordică spectaculoasă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 38%. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți fasolea într-o oală mare; aruncați fasolea zbârcită și orice pietre mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 8 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați să stea peste noapte sau cel puțin 8 ore.
4
Scurgeți și clătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Întoarceți fasolea în oală și adăugați șuncă, ceapă, zahăr brun, sare, piper, cayenne și pătrunjel și apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 până la 2 ore, până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 15 m.
Porții7
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista