Această rețetă face 6 porții cu 144 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Dacă 80 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., șuncă și brânză Sandwich coace ar putea fi un extraordinar fără gluten și primar rețetă pentru a încerca. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, ou, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, și Ham și brânză hash caserola maro pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350. Vas de copt pătrat cu grăsime, 8x8x2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Se amestecă amestecul de copt, laptele, muștarul și oul până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Muștar
Lapte
Ouă
3
Se toarnă jumătate din aluat în vasul de copt. Se acoperă cu jumătate de șuncă și 1/2 cană de brânză. Se acoperă cu șunca rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se toarnă aluatul rămas peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă
5
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până se rumenesc și setați.