Șuncă și brânză Cellentani
Șuncă și brânză Cellentani ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 253 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Dacă aveți brânză fontina, sare, paste scurte cellentani) și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Hawaiian șuncă și brânză Sliders, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Scurgeți și păstrați cald.
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți făina într-o cratiță mare. Adăugați treptat 1/2 cană de lapte, amestecând constant cu un bici până se amestecă. Se amestecă laptele rămas.
Așezați cratița la foc mediu; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 7 minute), amestecand constant.
Se ia de pe foc; adăugați brânzeturi, amestecând până se topește brânza. Se amestecă sare, muștar și piper. Îndoiți pastele, șunca și arpagicul. Înveliți vasele individuale cu gratin sau un vas de copt de 13 x 9 inci cu spray de gătit. Puneți amestecul de paste în vase.
Pulsează pâinea într-un robot de bucătărie până se formează firimituri grosiere.
Adăugați ulei și puls pentru a amesteca.
Presărați amestecul de pesmet uniform peste amestecul de paste și coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când amestecul este Bulbuc și pesmetul se rumenesc ușor.