Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun

Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun
Șunca la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 12. O porție conține 630 calorii, 49G de proteine, și 38g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cireșe maraschino, oțet de cidru, muștar măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 59%. Încercați Șuncă la cuptor cu glazură balsamică de zahăr brun, Loin de porc cu zahăr brun cu aragaz lent cu glazură balsamică, și Șuncă la cuptor cu glazură de șuncă de zahăr brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați șunca, partea grasă în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială. Introduceți termometrul pentru carne, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a șuncii și să nu atingă osul sau să se odihnească în grăsime. Acoperiți ușor și coaceți 1 oră 15 minute până la 2 ore 15 minute sau până când termometrul citește 57° (13 până la 17 minute pe kilogram).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Cu aproximativ 20 de minute înainte ca șunca să fie gata, scoateți din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se toarnă picături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Îndepărtați orice piele din șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Se amestecă zahărul brun, oțetul și muștarul; pat sau perie pe șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Coaceți descoperit cu 20 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Acoperiți șunca lejer și lăsați să stea aproximativ 10 minute sau până când termometrul citește 60°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Se ornează cu felii de portocale și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista