Șuncă La Cuptor
Șunca la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul felului principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 1 și costă $15.37 pe portie. O porție conține 11154 calorii, 979g de proteine, și 761g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 grade F. (135 grade C).
Îndepărtați orice exces vizibil de grăsime din șuncă.
Așezați șunca într-o pungă mare de cuptor de prăjire a curcanului și puneți-o într-un vas de copt.
Se toarnă cola peste șuncă, se îndepărtează cât mai mult aer și se sigilează punga.
Înțepați câteva găuri în pungă pentru a lăsa aburul să scape și coaceți timp de 4 până la 5 ore.
Se toarnă excesul de suc și felie.