Șuncă Glazurată Cu Mango
Mango glazurate sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, poupon gri muștar sărat cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți glazurați cu rom și Mango, Șuncă Glazurată Cu Mango La Grătar, și Caise Și Mango-Șuncă Glazurată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati ceapa in ulei in cratita medie 2 pana la 3 min. sau până la licitație. Se amestecă zahărul brun; gatiti 1 min., amestecând ocazional.
Adăugați mango și muștar; se amestecă până se omogenizează bine. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă coriandru.
Scor șuncă făcând tăieturi superficiale pe suprafață; introduceți cuișoare în colțurile scorurilor.
Adăugați 3 Linguri. apă la tigaie.
Coaceți conform instrucțiunilor pe pachetul de șuncă, perindând cu 1/2 cană de glazură în ultimele 20 de minute. timpul de coacere.
Gatiti glazura ramasa in cratita la foc mediu, diluand glazura pana la consistenta dorita a sosului cu apa.
Se servește ca sos cu șunca feliată.