Șuncă Glazurată Cu Mango

Șuncă Glazurată Cu Mango
Mango glazurate sunca ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 30 și costă 38 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, coriandru, poupon gri muștar sărat cu miere și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Creveți glazurați cu rom și Mango, Șuncă Glazurată Cu Mango La Grătar, și Caise Și Mango-Șuncă Glazurată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti si amestecati ceapa in ulei in cratita medie 2 pana la 3 min. sau până la licitație. Se amestecă zahărul brun; gatiti 1 min., amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați mango și muștar; se amestecă până se omogenizează bine. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
3
Se ia de pe foc; se răcește ușor. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
4
Scor șuncă făcând tăieturi superficiale pe suprafață; introduceți cuișoare în colțurile scorurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
5
Așezați șunca în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Adăugați 3 Linguri. apă la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți conform instrucțiunilor pe pachetul de șuncă, perindând cu 1/2 cană de glazură în ultimele 20 de minute. timpul de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Gatiti glazura ramasa in cratita la foc mediu, diluand glazura pana la consistenta dorita a sosului cu apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
9
Se servește ca sos cu șunca feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista