Șuncă cremoasă cu aragaz lent și supă de orez sălbatic
Șunca cremoasă cu aragaz lent și supa de orez sălbatic ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 258 calorii, 14g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,9 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă, cremă de supă de țelină, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de pui și orez sălbatic cu aragaz lent, Pui cremos cu aragaz lent și supă de orez sălbatic, și Supă Cremoasă De Orez Sălbatic De Pui {Aragaz Lent} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați toate ingredientele, cu excepția jumătății și jumătății, migdalelor, sherry și pătrunjelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Migdale
Pătrunjel
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
3
Se amestecă ingredientele rămase. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când este fierbinte.