Înghețată de vanilie franceză cu banane Sotate și triunghiuri Phyllo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Franceză Vanillan cu banane Sotate și triunghiuri Phyllo. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 605 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți banane, banane, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Banane caramelizate și cremă de vanilie în cupe Phyllo, Creveți și cremă de brânză Phyllo triunghiuri, și Înghețată De Vanilie Chai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Întindeți o foaie de prăjituri cu hârtie pergament. Acoperiți cu un strat de phyllo și periați foaia cu untul topit.
Se amestecă zahărul și scorțișoara. Împrăștiați un strat de zahăr peste patiseria acoperită cu unt. Repetați cu încă 2 straturi de patiserie, apoi acoperiți cu o foaie finală de aluat, apoi tăiați patiseria în triunghiuri lungi, lucrând dintr-o parte în alta a foii de prăjituri, folosind un cuțit ascuțit sau o roată de pizza. Acoperiți patiseria cu o altă foaie de hârtie pergament și o altă foaie de prăjituri.
Puneți patiseria în cuptorul încins și coaceți 15 minute sau până devin aurii.
Scoateți patiseria din cuptor pentru a se răci.
Începeți alte rețete din meniul dvs. în timp ce patiseria se coace.
Când sunteți gata să serviți desertul, încălziți o tigaie antiaderentă medie la foc mediu.
Adăugați 2 linguri de unt. Când untul se topește, se adaugă bananele și se sotează 3 minute.
Se presară cu zahăr brun pentru a acoperi bananele. Când zahărul se topește în jurul fructelor, adăugați rom și ardeți-l.
Turnați romul din sticlă împușcată, nu din sticlă, pentru a preveni flăcările. Când flacăra se stinge și alcoolul s-a evaporat, lingurați bananele calde în pahare de cocktail. Se acoperă cu linguri mici de înghețată de vanilie franceză și se ornează cu triunghiuri phyllo.
Serviți triunghiuri suplimentare pe o farfurie drăguță pentru gustări dulci.