Înghețată de vanilie cu bomboane de susan și halva
Vanillan inghetata cu bomboane de susan și Halvah ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 361 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți halvah, miere, bomboane de susan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Vara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Înghețată Halvah Vanillan, Halva De Gris Și Nuci De Pin Cu Înghețată Vanillan, și Înghețată De Vanilie Chai.
Instrucțiuni
Începeți prin a pune bomboane de susan într-o pungă mare de plastic resigilabilă. Zdrobiți bomboanele cu un sucitor până se rup în bucăți mici. Împărțiți înghețata în 6 boluri. Se acoperă cu bomboane zdrobite și halva sfărâmată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru înghețată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "