Înghețată de ciocolată-nucă de cocos fără lapte Roman

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și desert vegetarian? Înghețata de ciocolată-nucă de cocos fără lapte a lui Roman ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Dacă aveți sirop de agave, fulgi de nucă de cocos, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Înghețată de ciocolată-nucă de cocos fără lapte Roman, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Tort De Înghețată Cu Rubarbă Fără Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Setați o sită cu ochiuri fine într-un bol mare așezat peste un bol cu apă cu gheață.
Într-o cratiță mare, bateți laptele de nucă de cocos și siropul de agave la foc moderat până la cald. Într-un castron mediu rezistent la căldură, bateți zahărul și pudra de cacao. Se amestecă treptat în 1 cană de lapte cald de nucă de cocos până se omogenizează, apoi se amestecă gălbenușurile de ou. Răzuiește pasta de cacao în cratiță și bate până se amestecă. Gatiti crema la foc moderat, amestecand constant, timp de aproximativ 6 minute, pana cand este foarte fierbinte si usor ingrosat; nu lăsați-l să fiarbă. Strecurați imediat crema în vasul pregătit și amestecați vanilia. Se amestecă crema până se răcește.
Congelați crema într-un producător de înghețată conform instrucțiunilor producătorilor.
Transferați înghețata într-un recipient mare de plastic și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore.
Într-o tigaie mică, prăjiți fulgii de nucă de cocos la foc mic până se rumenesc ușor, 4 minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
Serviți înghețata acoperită cu nucă de cocos prăjită.