Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia)

Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia)
Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 598 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de gălbenușuri de ou, espresso foarte puternic, frișcă plus 1/2 cană frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia), Înghețată De Cafea Affogato, și Cafea Dublă Affogato pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți laptele și boabele de vanilie într-o cratiță de 2 litri, aduceți la fierbere, scoateți-le de pe foc și adăugați espresso. Într-un bol de amestecare bateți ouăle până devin aurii și adăugați treptat zahăr până se formează panglici galben deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Așezați-l înapoi în tigaia cu lapte și gătiți încet până când amestecul se acoperă cu o lingură groasă și se fixează ușor la cremă. Textura ar trebui să semene cu sosul gros. NU FIERBEȚI SAU AMESTECUL SE VA COAGULA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scoateți boabele de vanilie și răciți-le la frigider timp de 1/2 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
4
Bateți smântâna până la vârfuri rigide și pliați în amestec de cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Puneți amestecul în mașina de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
6
Scoateți și înghețați 2 ore.
7
Puneți 1 lingură de înghețată de cafea în fiecare din cele 4 pahare de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Se toarnă 1 cană de cafea răcită peste fiecare lingură, se toarnă cu frisca rămasă și se pudrează cu cacao amară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Hârtie De OrezHârtie De Orez
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Revista