Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia)

Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 598 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 3. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de gălbenușuri de ou, espresso foarte puternic, frișcă plus 1/2 cană frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Înghețată de cafea înecată în cafea (Affogato Semifreddo Coviglia), Înghețată De Cafea Affogato, și Cafea Dublă Affogato pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți laptele și boabele de vanilie într-o cratiță de 2 litri, aduceți la fierbere, scoateți-le de pe foc și adăugați espresso. Într-un bol de amestecare bateți ouăle până devin aurii și adăugați treptat zahăr până se formează panglici galben deschis.
Așezați-l înapoi în tigaia cu lapte și gătiți încet până când amestecul se acoperă cu o lingură groasă și se fixează ușor la cremă. Textura ar trebui să semene cu sosul gros. NU FIERBEȚI SAU AMESTECUL SE VA COAGULA.
Scoateți boabele de vanilie și răciți-le la frigider timp de 1/2 oră.
Bateți smântâna până la vârfuri rigide și pliați în amestec de cremă.
Puneți amestecul în mașina de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Scoateți și înghețați 2 ore.
Puneți 1 lingură de înghețată de cafea în fiecare din cele 4 pahare de apă.
Se toarnă 1 cană de cafea răcită peste fiecare lingură, se toarnă cu frisca rămasă și se pudrează cu cacao amară.