Înghețată Cu Miere De Hrișcă

Înghețată Cu Miere De Hrișcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu miere de hrișcă. Această rețetă servește 2 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 1123 calorii, 14g de proteine, și 83g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr granulat, miere de hrișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Scooped: înghețată cu miere de bere maro și hrișcă, Clatite De Hrisca Cu Miere De Portocale, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Puneți gălbenușurile într-un castron mare rezistent la căldură și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-o cratiță medie, aduceți laptele, smântâna și sarea la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Bateți zahărul în gălbenușurile de ou până se omogenizează. Se toarnă încet amestecul de smântână fierbinte peste gălbenușuri, amestecând constant. Când se combină complet, se adaugă mierea și se amestecă până se dizolvă. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas mare, curat, rezistent la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Așezați vasul cu bază de înghețată în vasul pregătit cu apă cu gheață și amestecați până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Congelați amestecul într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului până când înghețata are o textură netedă, moale, asemănătoare servirii. A se păstra la congelator timp de 4 ore pentru a se întări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
7
Stropiți miere de hrișcă sau sos de Caramel (dacă folosiți) peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
HrișcăHrișcă
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții2
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista