Înghețată Cu Miere De Hrișcă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata cu miere de hrișcă. Această rețetă servește 2 și costă 2,86 USD pe porție. O porție conține 1123 calorii, 14g de proteine, și 83g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână gălbenușuri de ou, zahăr granulat, miere de hrișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Scooped: înghețată cu miere de bere maro și hrișcă, Clatite De Hrisca Cu Miere De Portocale, și Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață și lăsați-l deoparte.
Puneți gălbenușurile într-un castron mare rezistent la căldură și puneți-le deoparte.
Într-o cratiță medie, aduceți laptele, smântâna și sarea la fierbere.
Bateți zahărul în gălbenușurile de ou până se omogenizează. Se toarnă încet amestecul de smântână fierbinte peste gălbenușuri, amestecând constant. Când se combină complet, se adaugă mierea și se amestecă până se dizolvă. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-un vas mare, curat, rezistent la căldură.
Așezați vasul cu bază de înghețată în vasul pregătit cu apă cu gheață și amestecați până se răcește.
Congelați amestecul într-o mașină de înghețată conform instrucțiunilor producătorului până când înghețata are o textură netedă, moale, asemănătoare servirii. A se păstra la congelator timp de 4 ore pentru a se întări.
Stropiți miere de hrișcă sau sos de Caramel (dacă folosiți) peste înghețată.