Zucchini Caprese

Zucchini Caprese
Zucchini Caprese este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper măcinat, roșii Rome, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 14 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Caprese Zucchini, Dovlecei La Grătar Caprese, și Stive Caprese De Dovlecei La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in ulei incins pana cand ceapa este translucida, 3 pana la 5 minute; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă dovlecelul și busuiocul în amestecul de ceapă; gatiti si amestecati pana cand dovlecelul este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
3
Adăugați roșiile și brânza mozzarella; gatiti si amestecati pana se topeste branza, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
TomateTomate
BrânzăBrânză

Echipamente

DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista