Zmeura Ciocolata Ice Pops
Raspberry Chocolate Ice Pops ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 98 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 8 și costă 56 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, sirop de porumb, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați ciocolată zmeură iaurt pops, Budinca De Ciocolata Cu Zmeura Pops, și Rece Brew Cafea Latte Gheață Pops pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele cu gheață de zmeură într-un blender până se omogenizează. Forțați o sită cu ochiuri fine așezată peste un castron, aruncând solidele.
Aduceți apa, siropul de porumb și zahărul la fiert într-o cratiță mică, amestecând până se dizolvă zahărul.
Bateți în cacao și un vârf de sare, apoi bateți în vanilie.
Transferați într-un castron metalic. Se răcește rapid punând vasul într-un castron mai mare cu gheață și apă rece și amestecând ocazional până la rece, aproximativ 15 minute.
Împărțiți jumătate din raspberry pur aproxume între matrițe, apoi congelați până la înghețarea parțială, aproximativ 20 de minute. Împărțiți tot amestecul de ciocolată între forme (straturile se pot întâlni puțin) și înghețați din nou până când sunt parțial înghețate (nu tari), aproximativ 30 de minute.
Umpleți matrițele cu restul de zmeură pur și simplu, apoi puneți capacul pe matrițe și introduceți bețișoare cel puțin pentru stratul mijlociu dur, asigurându-vă că sunt drepte (importante pentru îndepărtarea vârfului la desfacere). Congelați până când este complet ferm, cel puțin 3 ore.
Puneți matrițele într-un recipient cu apă la temperatura camerei până la 1/4 inch de partea superioară a matrițelor.
Lăsați să stea 30 de secunde, apoi scoateți capacul și scoateți PoP-urile.
Serviți imediat sau înfășurați individual în folie de plastic și congelați până când este gata de servit.
* Simțiți-vă liber să variați ordinea și cantitățile aromelor atunci când faceți straturi.* PoP-urile de gheață pot fi făcute cu 1 săptămână înainte.