Pizza reteta Ziua Recunostintei ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Pentru $ 3.87 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. O porție conține 1112 calorii, 40g de proteine, și 37g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cartofi, umplutură, sos de afine gros și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Ziua Recunostintei Pizza, Ziua Recunostintei Resturi De Pizza, și Pizza dublă de Ziua Recunoștinței a lui Dave pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt cu susul în jos în cuptor; preîncălziți la 500 de grade F. întindeți aluatul de pizza într-o rundă de 12 inci pe o suprafață făinoasă. Praf o coajă de pizza sau o foaie de copt cu susul în jos cu 1/2 linguriță de făină de porumb și puneți aluatul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Se unge cu uleiul de măsline și se presară cu zahărul și restul de 1/2 linguriță de făină de porumb. Glisați pe piatra fierbinte de pizza sau foaia de copt și coaceți până la auriu pe fund, 5 până la 7 minute. Între timp, amestecați piureul de cartofi cu 1/4 cană de brânză și laptele într-un bol; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Suc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Rolați linguri de umplutură în bile de 1 inch pentru a arăta ca chiftele. Tăiați carnea de curcan și julienne pielea. Glisați crusta înapoi pe coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți piureul de cheddar peste crustă, apoi acoperiți cu curcanul mărunțit. Puneți sosul de afine peste pizza și stropiți cu sosul. Aranjați bilele de umplutură deasupra și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză și pielea de curcan. Întoarceți pizza la cuptor și coaceți până se rumenesc, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.