Ziua Recunostintei Pizza

Ziua Recunostintei Pizza
Pizza reteta Ziua Recunostintei ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Pentru $ 3.87 pe portie, veți obține un fel principal care servește 2. O porție conține 1112 calorii, 40g de proteine, și 37g de grăsime. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Dacă aveți cartofi, umplutură, sos de afine gros și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Ziua Recunostintei Pizza, Ziua Recunostintei Resturi De Pizza, și Pizza dublă de Ziua Recunoștinței a lui Dave pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți o piatră de pizza sau o foaie de copt cu susul în jos în cuptor; preîncălziți la 500 de grade F. întindeți aluatul de pizza într-o rundă de 12 inci pe o suprafață făinoasă. Praf o coajă de pizza sau o foaie de copt cu susul în jos cu 1/2 linguriță de făină de porumb și puneți aluatul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Se unge cu uleiul de măsline și se presară cu zahărul și restul de 1/2 linguriță de făină de porumb. Glisați pe piatra fierbinte de pizza sau foaia de copt și coaceți până la auriu pe fund, 5 până la 7 minute. Între timp, amestecați piureul de cartofi cu 1/4 cană de brânză și laptele într-un bol; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rolați linguri de umplutură în bile de 1 inch pentru a arăta ca chiftele. Tăiați carnea de curcan și julienne pielea. Glisați crusta înapoi pe coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sucuri De Tigaie Din Tigaia De CurcanSucuri De Tigaie Din Tigaia De Curcan
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Întindeți piureul de cheddar peste crustă, apoi acoperiți cu curcanul mărunțit. Puneți sosul de afine peste pizza și stropiți cu sosul. Aranjați bilele de umplutură deasupra și presărați cu restul de 1/4 cană de brânză și pielea de curcan. Întoarceți pizza la cuptor și coaceți până se rumenesc, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Fotografie realizată de Con Poulos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Arceno Stradan al Sasso Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
Tenuta di Arceno Strada Al Sasso Chianti Classico Gran Selezione
2015 a fost perfect vintage cald - nu prea cald, doar dreapta. Nasul eliberează imediat tonuri de caprifoi și gem de căpșuni, terminând cu un ton pe bază de plante de rozmarin și chiparos. Pe palat, puterea acestui vin impresionează. Există o explozie de arome, toate încadrate strâns de acizi strălucitori fermi. Aromele sunt dominate de afine și zmeură, dând loc tonurilor luxuriante de afine. Finisajul este dominat de fasole de vanilie cu piper negru persistent și coajă de portocală. Acesta este un an interesant pentru Sangiovese și are potențialul de a îmbătrâni 15-20 de ani.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate11
Revista