Ziua Recunostintei curcan cu vacanță freca

Ziua Recunostintei curcan cu freca de vacanță ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 14 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 585 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper, praf de usturoi, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Turcia Holiday Hash {resturile de vacanță perfecte }, Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets, și Resturi De Curcan De Ziua Recunoștinței-Împachetări De Curcan.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Se amestecă toate ingredientele de frecare uscată într-un castron mic.
Puneți curcanul pe un raft într-o tigaie.
Condimentează generos cavitatea curcanului cu sare și piper, după gust.
Ungeți curcanul cu ulei de măsline și frecați-l cu amestecul de condimente. Legați picioarele împreună pentru a-și menține forma și trageți vârfurile aripilor sub.
Prăjiți curcanul până când un termometru cu citire instantanee introdus în cea mai groasă parte a coapsei înregistrează 165 până la 170 de grade F, aproximativ 3 ore.
Transferați curcanul într-un platou. Cortați-l foarte lejer cu folie și lăsați-l să se odihnească cel puțin 30 de minute (temperatura internă va crește cu 5 până la 10 grade). Rezervați sucurile în tigaie.
Gravy: răzuiți sucurile și bucățile rumenite din tigaia de prăjire într-o ceașcă mare de măsurare din sticlă. Scoateți grăsimea, rezervând 2 linguri. Dacă este necesar, adăugați suficient stoc la sucuri pentru a măsura 1 2/3 căni.
Încălziți cele 2 linguri de grăsime rezervate într-o cratiță grea, mare, la foc mediu-mare.
Se adaugă usturoiul și șalotele și se sotează 2 minute.
Adăugați făina și amestecați până la aur, aproximativ 4 minute.
Adăugați sucurile de tigaie degresate și cele 2 căni de stoc. Se aduce la fierbere, amestecând până se omogenizează. Reduceți căldura și fierbeți până când sosul se reduce la consistența dorită, aproximativ 4 minute.
Bateți sucul de lămâie și smântâna. Condimentează sosul cu sare și piper, după gust.
Se toarnă sosul într-un bol de servire. Sculptați curcanul și aranjați-l pe un platou de servire.
Serviți curcanul cu sosul.