Zimtsterne (scorțișoară Stele)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Zimtsterne (stele de scorțișoară). Această rețetă servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție conține 75 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 125 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână migdale măcinate, coajă de lămâie, zahăr glazură și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Scorțișoară Stele (Zimtsterne Germană), Scorțișoară Stele, și Scorțișoară Stele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 150C / 130C ventilator / gaz 2 și tapetați o tavă mare de copt (sau 2 mai mici) cu pergament de copt.
Așezați albușurile într-un castron mare și folosiți un mixer electric pentru a bate până se spumează.
Adăugați sucul de lămâie și amestecați din nou până când dețin vârfuri moi.
Amestecați încet zahărul glazurat și continuați să bateți până când amestecul este rigid.
Îndepărtați aproximativ un sfert din amestecul de bezea și lăsați-l deoparte pentru a fi folosit pentru topping.
Puneți migdalele, scorțișoara, ghimbirul și coaja de lămâie în vasul cu bezea și amestecați pentru a forma un aluat rigid, ușor lipicios.
Pentru a forma stelele, puneți aluatul pe o bucată de pergament de copt ușor pudrată cu zahăr glazură și pudrați și partea superioară a aluatului cu zahăr.
Așezați o a doua foaie de pergament deasupra aluatului și întindeți-o la aproximativ 0,5 cm grosime (aluatul este puțin lipicios, astfel încât pergamentul facilitează rularea). Îndepărtați foaia superioară de pergament și folosiți un tăietor în formă de stea de 5 cm pentru a tăia cât mai multe fursecuri.
Așezați-le pe tava de copt pregătită.
Folosind amestecul de bezea rezervat, întindeți o cantitate mică pe partea superioară a fiecărui cookie, acoperind întregul blat poate fi necesar să adăugați câteva picături de apă pentru a face bezea puțin mai ușor de întins.
Introduceți tava în cuptor și coaceți timp de 12-15 minute până când bezea este setată, dar nu se rumeneste. Se lasă să se răcească complet înainte de depozitare într-un recipient sigilat timp de până la 2 săptămâni.