Zesty Thai Supa De Castravete

Zesty Thai Supa De Castravete
Dacă aveți aproximativ 45 de minute pentru a petrece în bucătărie, Zesty Thai castravete supa ar putea fi un uimitor fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 75 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 1,15 USD pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre din Asia. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, castraveți, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Castraveți Zesty, Zesty Castravete Salsa, și Salată De Porumb Și Castraveți.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o oală de supă la foc mediu; gatiti si amestecati castravetii pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Gatiti si amestecati ceapa verde cu castraveti pana cand ceapa verde se inmoaie, inca 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se toarnă bulion de pui și suc de lămâie. Se amestecă zahărul și se aduce supa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
ZahărZahăr
SupăSupă
3
Reduceți căldura la minim, acoperiți supa și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 20 de minute. Se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
SupăSupă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Le Grand Courtage ros sticla Brut Bedazzled. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 40 de dolari.
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Le Grand Courtage Rose Brut Bedazzled Sticla
Aromele strălucitoare și aromele de căpșuni proaspete și zmeură se combină cu note de liliac și violete. Pe palat, un echilibru delicat de uscăciune și aciditate persistă cu arome de fructe de pădure sălbatice și rodie alături de note florale moi. Acest produs Brut Ros își completează gama largă de alimente, de la savuroase la dulci. Încercați-l cu mâncăruri asiatice picante, risotto, BBQ, Carne de vită, miel, rață, pui, prosciutto, fructe de mare, pizza, brânză moale (cum ar fi brie sau capră), cheesecake, CR comande Brul comande, Strawberry shortcake și berry pie. Se amestecă cu suc proaspăt de grepfrut pentru o băutură răcoritoare de brunch sau se adaugă un flotor la un cocktail pe bază de gin.Amestecul: Chardonnay oferă profunzime și structură, în timp ce Ugni Blanc oferă o aciditate naturală și prospețime. Gamay-ul cu corp ușor conferă o expresie vibrantă a fructelor și o textură netedă. Strugurii provin din terroiri de calitate din Franța, cum ar fi Burgundia și Beaujolais.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Revista