Zesty Steak & Avocado Stand ' N Stuff Tacos Moi De La 9

Zesty Steak & Avocado Stand ' N Stuff Tacos moi de la Londra ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 276 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Un amestec de amestec de condimente taco, ardei iute, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Zesty Steak & Avocado Stand ' N Stuff Tacos Moi De La 9, Zesty Pui & Avocado Stand ' N Stuff Tacos Moi De La 9, și Stand ' N Stuff Tacos Pentru Mic Dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ambele părți ale fripturii de flanc cu un amestec de condimente taco. În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti friptura in ulei 8 minute, rotind o data. Reduceți căldura la mediu; acoperiți tigaia. Gatiti 15-20 de minute sau pana cand termometrul de carne introdus in cea mai groasa parte a fripturii citeste 165 F.
Lăsați să stea 3 minute. Tăiați subțire peste Bob.
Încălziți tortilele conform instrucțiunilor de pe pachet. Umpleți tortilele cu friptură de flanc, ardei iute, avocado și smântână.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
De culoare rubinie profundă, Merlot 2016 oferă arome parfumate, stratificate, de rodie suculentă, condiment de copt și un indiciu de cedru. Fructele luxuriante de cireșe și mure învelesc Palatul. Notele moi de migdale prăjite și vanilie culminează cu un finisaj elegant. Delicios acum, acest Merlot va continua să se maturizeze în următorii 6-8 ani.Amestec: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah