Zesty Hoppin John Salad

Zesty Hoppin John Salad
Zesty Hoppin John salata necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 301 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,39 USD pe porție. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de oțet balsamic, mazăre cu ochi negri, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este perfect pentru Anul Nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 95%. Încercați Hoppin ' John Salad, Salată Picantă Hoppin ' John, și Salată de creveți și Hoppin' John pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mazărea cu ochi negri, țelina, roșiile Rome, castraveții, ceapa roșie, ardeii grași verzi, galbeni și portocalii și tomatillos într-un bol de salată. Amestecați ușor sucul de lămâie, oțetul balsamic, uleiul de măsline, cilantro și fulgii de ardei roșu în salată. Se răcește înainte de servire; serviți peste frunzele de salată romaine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)1 Vinete Mare, Decojită și Tăiată Rondele De 1/2 Inch (veți Avea Nevoie De Cel Puțin 8 Runde)
Tomate RomaTomate Roma
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
TomatillosTomatillos
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista