Zeppole
Zeppole ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Pentru 27 de cenți pe porție , primești un aperitiv care servește 35. O porție conține 125 de calorii , 1 g de proteine și 12 g de grăsimi . Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, ouă, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . 972 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Într-o cratiță medie, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Se amestecă ouăle, brânza ricotta și vanilia.
Se amestecă ușor la foc mic până se combină. Aluatul va fi lipicios.
Puneti cate linguri in uleiul incins cateva cate o data. Zeppole se vor întoarce singuri. Se prăjește până se rumenește, aproximativ 3 sau 4 minute.
Se scurge intr-un sac de hartie si se pudreaza cu zahar de cofetarie.