Zară-Sos De Caramel Bourbon

Zară-Sos De Caramel Bourbon
Zară-sos de caramel Bourbon ar putea fi doar sosul pe care il cautati. Această rețetă servește 5 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 368 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sirop de porumb, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Sos De Caramel Bourbon Cu Lapte Bătut, George Caramelin: Cupcakes cu scorțișoară de ciocolată cu glazură de Bourbon de fasole de vanilie, sos de caramel Bourbon și nuci pecan confiate, și Cel Mai Bun Sos De Caramel Are Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă zahărul într-o cratiță grea de 5 litri. Se amestecă 1/4 cană de apă și sirop de porumb. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu; gătiți fără a amesteca timp de 15 până la 18 minute sau până când amestecul devine auriu. Reduceți căldura la minim și rotiți amestecul în jurul tigaiei până când devine de culoare chihlimbar auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați încet smântână și lapte de unt, amestecând constant cu o lingură lungă de lemn (aveți grijă, amestecul va bule). Se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
3
Se ia de pe foc și se amestecă bourbonul. Dacă caramelul începe să se aglomereze și să se întărească, reveniți la foc mic și amestecați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista