Zară Panna Cotta

Zară Panna Cotta
Reteta zară Panna Cottan este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, gelatină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Presărați gelatina peste 2 linguri de apă într-un bol mic și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați jumătate și jumătate, zahăr, păstăi de vanilie, semințe de vanilie și vârf de sare. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând frecvent pentru a dizolva zahărul și a evita arderea laptelui. Reduceți căldura și adăugați gelatina și laptele de unt. Se strecoară printr-o sită fină, îndepărtând păstăile de vanilie și orice solide din lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane RuntsBomboane Runts
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Se toarnă amestecul în 8 ramekine mici și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Se transferă la frigider și se răcește timp de 3 ore. Pentru a servi, înmuiați scurt fundul ramekinilor în apă caldă și răsturnați pe farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
BYOC: Top cu fructe de padure proaspete preferate atunci când în sezon. Dacă aveți timp, încercați să faceți un sos cremos de caramel folosind zahăr, apă și jumătate și jumătate. Fii creativ și glisați placa într-un model creativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Lasă-ți artistul interior să iasă.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casan Emma Chianti Classico cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista