Zară Panna Cotta
Reteta zară Panna Cottan este gata în aproximativ 4 ore și 5 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 8 porții cu 155 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Dacă aveți la îndemână lapte de unt, gelatină, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatina peste 2 linguri de apă într-un bol mic și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mic, combinați jumătate și jumătate, zahăr, păstăi de vanilie, semințe de vanilie și vârf de sare. Se fierbe timp de 5 minute, amestecând frecvent pentru a dizolva zahărul și a evita arderea laptelui. Reduceți căldura și adăugați gelatina și laptele de unt. Se strecoară printr-o sită fină, îndepărtând păstăile de vanilie și orice solide din lapte.
Se toarnă amestecul în 8 ramekine mici și se lasă să se răcească la temperatura camerei, aproximativ 45 de minute.
Se transferă la frigider și se răcește timp de 3 ore. Pentru a servi, înmuiați scurt fundul ramekinilor în apă caldă și răsturnați pe farfurii de desert.
BYOC: Top cu fructe de padure proaspete preferate atunci când în sezon. Dacă aveți timp, încercați să faceți un sos cremos de caramel folosind zahăr, apă și jumătate și jumătate. Fii creativ și glisați placa într-un model creativ.
Lasă-ți artistul interior să iasă.