Yuca Fiartă (Yuca Hervida)

Yuca Fiartă (Yuca Hervida)
Yuca fiartă (Yuca Hervida) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 544 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Bolitas de Yuca y Queso (bile de Yuca umplute cu brânză), Bu bucrucuelos de Yuca y Queso (Yucan și brânză blinele), și Pâine columbiană yuca (Pan de Yuca).

Instrucțiuni

1
Așezați yuca, 3 litri de apă și sare într-o cratiță de 4 litri și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și gătiți la fierbere ușoară până când fie furculița este fragedă (în stil Paraguayan), aproximativ 25 de minute, fie foarte fragedă (în stil cubanez), 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți, îndepărtând rapid fusurile și serviți imediat; sau păstrați cald în apa de gătit la foc foarte mic până când este gata de servit. Se toarnă cu un sos de masă, dacă doriți, și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
ApăApă
3
Nota bucătarului: urmați această procedură în orice rețetă care necesită yuca fiartă, permițând aproximativ 4 căni de apă pe kilogram de yuca tăiată. Textura frumoasă a untului devine congelată dacă yuca este lăsată să se răcească sau chiar să se răcească. Acesta este un plus pentru anumite aplicații, cum ar fi prăjirea în tigaie. Yuca fiartă trebuie lăsată să se răcească la temperatura camerei sau la frigider înainte de prăjire.Depozitare: Yuca fiartă rămasă se va păstra bine la frigider timp de aproximativ 1 săptămână. Dacă veți prăji sau prăji yuca, așezați-o pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și acoperiți-o ușor cu folie de plastic, pentru a preveni plânsul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
FolieFolie
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
4
Retipărit cu permisiunea de la Gran Cocina Latina: mâncarea Americii Latine de Maricel Presilla, 8012 Norton
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista