Yam Taeng (salată picantă de castraveți) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 183 calorii, 16g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.91 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de pește, ardei iute Thailandezi, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 76%. Rețete similare includ Andy Ricker 's Tam Taeng Kwaa (salată de castraveți thailandezi) din' Pok Pok, Salată picantă de castraveți, și Salată Picantă De Castraveți De Pepene Galben.
Instrucțiuni
1
Aruncați castraveții, creveții uscați, fasolea și roșiile împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți Uscați
Castravete
Tomate
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Amestecați ardeii iute Thailandezi, zahărul de palmier, sosul de pește și sucul de lămâie împreună într-un castron mic; se toarnă peste amestecul de castraveți. Aruncați pentru a combina. Reglați condimentele după gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
Suc De Lămâie
Zahăr De Palmier
Condimente
Castravete
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați arahide tocate peste amestec pentru a servi.