Wontons crocante calde umplute cu ciocolată și banane

Wontons crocante calde umplute cu ciocolată și banane
Wontons crocante fierbinte umplute cu ciocolată și banane este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 7g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piei wonton, zahăr scorțișoară, bomboane de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Wontons umplute prăjite cu ciocolată neagră sănătoasă, Fried Xocai Wontons Umplute Cu Ciocolată Sănătoasă, și Wontons Crocante De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte de a planifica să faceți această rețetă, lăsați ciocolata cu lapte într-un loc cald pentru a o face ușor flexibilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata Cu LapteCiocolata Cu Lapte
2
Tăiați fiecare bară în 8 bucăți și, cu mâinile, încercați să formați fiecare bucată într-un disc de dimensiunea unui sfert, fără margini ascuțite.
3
Așezați piei wonton pe o suprafață și 1 la un moment dat; vopsiți marginile cu apă. În centrul pielii wonton, așezați un disc de ciocolată cu lapte și o felie de banană deasupra ciocolatei. Îndoiți colțul pielii wonton în colț pentru a face un triunghi și apăsați bine împreună pentru a sigila complet. Se acoperă cu folie de plastic și se păstrează răcit până se pregătește să se prăjească și se servește, cu până la 10 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Felii Suplimentare De Banană, OpționalFelii Suplimentare De Banană, Opțional
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
4
Încălziți uleiul într-o oală adâncă la 350 de grade. Aruncați wontonii în ulei, având grijă să nu le aglomerați (poate fi necesar să lucrați în loturi) și prăjiți, întorcându-vă des, până se rumenesc. Între timp, așezați zahărul scorțișoară într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Îndepărtați wontonii cu o lingură pliată și trageți-le imediat în zahărul de scorțișoară pentru a acoperi puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Serviți imediat cu linguri de înghețată de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista