Wontons crocante calde umplute cu ciocolată și banane
Wontons crocante fierbinte umplute cu ciocolată și banane este un fără gluten farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 662 calorii, 7g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piei wonton, zahăr scorțișoară, bomboane de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Wontons umplute prăjite cu ciocolată neagră sănătoasă, Fried Xocai Wontons Umplute Cu Ciocolată Sănătoasă, și Wontons Crocante De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte de a planifica să faceți această rețetă, lăsați ciocolata cu lapte într-un loc cald pentru a o face ușor flexibilă.
Tăiați fiecare bară în 8 bucăți și, cu mâinile, încercați să formați fiecare bucată într-un disc de dimensiunea unui sfert, fără margini ascuțite.
Așezați piei wonton pe o suprafață și 1 la un moment dat; vopsiți marginile cu apă. În centrul pielii wonton, așezați un disc de ciocolată cu lapte și o felie de banană deasupra ciocolatei. Îndoiți colțul pielii wonton în colț pentru a face un triunghi și apăsați bine împreună pentru a sigila complet. Se acoperă cu folie de plastic și se păstrează răcit până se pregătește să se prăjească și se servește, cu până la 10 ore înainte.
Încălziți uleiul într-o oală adâncă la 350 de grade. Aruncați wontonii în ulei, având grijă să nu le aglomerați (poate fi necesar să lucrați în loturi) și prăjiți, întorcându-vă des, până se rumenesc. Între timp, așezați zahărul scorțișoară într-un bol.
Îndepărtați wontonii cu o lingură pliată și trageți-le imediat în zahărul de scorțișoară pentru a acoperi puternic.
Serviți imediat cu linguri de înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.