Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats cu bere-fiert ceapa
Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats cu ceapa fiert-bere ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta farfurie. O porție conține 203 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 31 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați brats de carne de vită și cheddar, muștar de piatră, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Wisconsin carne de vită și Cheddar Brats cu bere-fiert ceapa, Wisconsin carne de vită-și-Cheddar Brats, și Wisconsin Bere Brats pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Configurați grătarul pentru gătit direct la foc mare. Grătar de grătar cu ulei când este gata să înceapă gătitul.
Așezați o tigaie mare pe un grătar sau arzător lateral și adăugați unt. Când untul s-a topit, adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați bere și acoperiți; gătiți încă 10 minute.
Scoateți capacul din tigaie și lăsați să fiarbă până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, aproximativ 5 minute.
Întoarceți căldura pe grătar la mediu.
Așezați brats pe grătarele cu grătar uns și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte
Serviți brats fierbinte pe rulouri prăjite sufocate cu ceapă și acoperite cu muștar.
Interior: într-o tigaie mare la foc mediu se topesc unt adauga brats și maro 10 minute, transformându-le ocazional ca acestea maro.
Scoateți bratele și puneți-le deoparte.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 10 minute, amestecând frecvent până se înmoaie.
Se toarnă berea și se răzuie orice bucăți maro în partea de jos a tigaiei. Întoarceți bratele în tigaie și gătiți la foc mediu timp de 15 minute sau până când berea s-a evaporat.