(Web Exclusiv) Runda 2: Ceapă Umplută Cu Cartofi
Nevoie de un garnitură fără gluten? Runda 2: ceapa umplută cu cartofi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 343 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă, usturoi, salată de cartofi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 40%. Rețete similare sunt Ceapă Umplută Cu Cartofi, Friptură Rotundă Și Ceapă, și Friptură rotundă în stil bavarez cu aragaz lent, cu ceapă roșie și tăiței.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F
Feliați treimea superioară de pe fiecare ceapă și puneți-o deoparte; salvați blaturile. Feliați un X în interiorul a 2/3 din fiecare ceapă. Folosind o lingură scoateți porțiunea interioară 2/3 a cepei făcând un castron. Tăiați secțiunea interioară a fiecărei cepe, pe o tăietură și puneți-o deoparte.
Amestecați brânza mărunțită cu salata de cartofi într-un bol mic. Împărțiți uniform amestecul de cartofiîn fiecare castron de ceapă și acoperiți cu vârful de ceapă rezervat.
Așezați pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute sau până când ceapa este fragedă.
Aduceți o oală medie cu apă sărată la fierbere la foc mediu.
Adăugați cartofii și gătiți timp de 8 minute sau până când sunt ușor fragede. Se strecoară, se pune într-un bol mare și se lasă să se răcească până se încălzește ușor.
În timp ce cartofii se gătesc, configurați grătarul sau tigaia pentru grătar pentru gătit direct la foc mediu.
Așezați scallions pe grătar cu ulei fierbinte și gătiți timp de 4 minute.
Transferați pe o placă de tăiere și puneți-o deoparte.
La castron cu cartofi se adaugă maioneză, smântână, muștar, usturoi, sare și piper și se amestecă ușor până se amestecă bine și cartofii sunt acoperite. Feliați scallions la grătar și amestecați în cartofi.
Serviți imediat sau păstrați acoperit la frigider până la 2 zile.