Wasabi și sos de soia Hummus

Wasabi și sos de soia Hummus este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, pudră de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered, Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered, și Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Combinați aproximativ 1/2 năut, sos de soia, ulei de măsline, suc de lămâie, tahini, pudră de wasabi, usturoi și piper negru într-un blender; amestecați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului blenderului cu o spatulă pentru a asigura ingredientele complet integrate. Răsturnați amestecul într-un castron.
Puneți nautul rămas în blender, rezervând 5 până la 7 fasole individuală pentru utilizare ulterioară. Se amestecă până se omogenizează, adăugând lichid rezervat din cutii dacă este nevoie de umiditate pentru a le obține netede; adăugați la lotul anterior și amestecați.
Faceți o piscină superficială în centrul hummusului cu spatele unei linguri; garnisiți cu naut rezervat și o cantitate mică de ulei de măsline.
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Hummus în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersică în prim plan.