Wasabi și sos de soia Hummus

Wasabi și sos de soia Hummus
Wasabi și sos de soia Hummus este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 112 calorii. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, pudră de wasabi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered, Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered, și Wasabi și Panko-carne de porc crustă cu sos de soia Gingered sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați aproximativ 1/2 năut, sos de soia, ulei de măsline, suc de lămâie, tahini, pudră de wasabi, usturoi și piper negru într-un blender; amestecați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului blenderului cu o spatulă pentru a asigura ingredientele complet integrate. Răsturnați amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Wasabi PulbereWasabi Pulbere
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
TahiniTahini
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți nautul rămas în blender, rezervând 5 până la 7 fasole individuală pentru utilizare ulterioară. Se amestecă până se omogenizează, adăugând lichid rezervat din cutii dacă este nevoie de umiditate pentru a le obține netede; adăugați la lotul anterior și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Faceți o piscină superficială în centrul hummusului cu spatele unei linguri; garnisiți cu naut rezervat și o cantitate mică de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
4
Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Hummus în meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Prosecco
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersică în prim plan.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Revista