Vișine Americană

Vișine Americană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Americano de vișine. Această rețetă face 1 porții cu 218 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.0 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă sodă, sirop de mentă de ciocolată, gheață și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort de cafea cu cireșe cu smântână-puteți face acest tort de cafea cu cireșe în propria bucătărie și, cel mai bine, este ușor, Americano, și E timpul pentru o băutură: Americano pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați cireșele și sucul de lămâie în fundul unui agitator de cocktail.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
100% Tequila Blanco100% Tequila Blanco
2
Adăugați gin, sirop, Punt e Mes, Luxardo și acoperiți cu gheață. Agitați energic timp de cel puțin 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
GinGin
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Adăugați un strop de apă sifonată în agitator, apoi strecurați într-un pahar highball umplut cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Se ornează cu o crenguță de mentă și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateUșor
Gata În3 m.
Porții1
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista