Vinetă de usturoi și busuioc

Vinetă de usturoi și busuioc
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Vinetă de usturoi și busuioc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 354 calorii, 2G de proteine, și 37g de grăsime. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Salată De Varză Cu Busuioc Și Vinetă De Usturoi, Amestec verde cu vinetă de usturoi-busuioc, și Paste De Legume Cu Busuioc Și Usturoi Cu Vinetă Balsamică.

Instrucțiuni

1
Combinați busuiocul, usturoiul, oțetul balsamic și parmezanul într-un blender. Amestecați până când ingredientele formează o pastă. Turnați încet uleiul de măsline în amestec și continuați să amestecați până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ParmezanParmezan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
3
Bateți înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista