Vinetă de praz cu ouă prăjite și Prosciutto afumat

Vinaigreta de praz cu ouă prăjite și Prosciutto afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 456 calorii, 13g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.64 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de oțet de șampanie, muștar din cereale integrale, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ouă coapte cu praz, roșii și Prosciutto, Praz răcit în Vinaigrette cu ouă Mimosa, și Salată afumată de curcan și pere cu vinaigretă de rodie și crutoane de Prosciutto.
Instrucțiuni
Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți prazul, acoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați prazul în apa cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți bine, apoi transferați prazul pe prosoape de hârtie pentru a se usca, tăiați partea în jos.
Într-un castron mic, bateți oțetul cu șalota, muștarul și tarhonul. Bateți încet 1/4 cană plus 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează vinaigreta cu sare și piper.
Într-o tigaie mare, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline. Lucrând în loturi, prăjiți pata la foc moderat, rotind o dată, până când este crocantă în jurul marginilor, aproximativ 3 minute.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Adăugați untul în tigaie și reduceți focul la moderat. Crăpați 2 ouă în tigaie și prăjiți, ungând ouăle cu grăsime, până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă ușor curgătoare, aproximativ 3 minute.
Transferați ouăle prăjite pe o farfurie. Repetați cu ouăle rămase. Condimentează ouăle prăjite cu sare și piper.
Într-un castron mare, acoperiți prazul cu vinaigreta, păstrându-le intacte. Aranjați prazul pe un platou sau pe farfurii individuale și acoperiți cu pata și ouăle prăjite.
Stropiți deasupra orice vinaigretă rămasă, presărați cu arpagic și serviți.