Vinetele și Tofu în sos picant de usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 245 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de tofu extra-ferm, căței de usturoi, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Încercați Vinete fierte cu Tofu în sos de usturoi, Tofu Cald Cu Sos Picant De Usturoi, și Vinete chinezești cu sos picant de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați tofu în felii de 1/2 inch și apăsați-le ușor între prosoape pentru a scoate o parte din umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Combinați cele 3 linguri. sos de soia cu 2 linguri. apă și 1/2 linguriță. ulei de susan. Înmuiați fiecare felie de tofu în amestec și puneți-o pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Încălziți o tigaie unsă, antiaderentă, până când este fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați feliile de tofu în tigaie și gătiți până se rumenesc. Întoarceți și rumeniți celelalte părți. Când tofu este complet rumenit pe ambele părți, scoateți-l din tigaie și așezați-l pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați fiecare felie în 8-10 cuburi. Pune deoparte.
6
Încălziți un wok antiaderent cu ulei și adăugați vinetele și 1/3 cană de apă. Acoperiți și gătiți, amestecând des, până când vinetele încep să se rumenească. Descoperiți și adăugați usturoiul și ghimbirul și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați bulionul de legume în vinete împreună cu toate ingredientele rămase, cu excepția roșiei, semințelor de susan și tofu rezervat. Fierbeți neacoperit până când toate feliile de vinete sunt complet fierte–vor fi foarte moi și vor începe să se destrame.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
5 Uncii De Ceață Tocată
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Adăugați cuburile de tofu și roșiile și gătiți până se încălzesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
9
Se servește peste orez, presărat cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper