Vinete Umplute Cu Carne De Crab
Crabmeat umplute vinete este un fără gluten, primar și pescatarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 39G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 649 calorii. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la How Sweet Eats are 3 fani. Mergeți la magazin și ridicați cayenne, oregano, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tilapia Umplută Cu Carne De Crab, Carne De Crab Umplute Cod Încrustat, și Ciuperci Umplute Cu Carne De Crab.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.